April 2011
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
May 2011
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
^ [] 3 Plus ^
00:00Monday, April 11, 2011
01:36Vitring - Programacioni I muajit Prill
02:00Stuhi dashurie - Pjesa 50/Një rrëfim rreth
03:10Info - info
03:13Triumfi i dashurise - Pjesa 41/Historia e
03:54Info - info
04:02Tereza - Pjesa 91/Tereza është një grua e
04:46Info - info
04:52Cocktail - Sezoni 2, pj 18/Cocktail emisio
05:47Info - info
05:50Ne emer te dashurise - Pjesa 34/Paloma ka
06:48Info - info
06:55Rebelet - Pjesa 37/ Elite way school është
07:40Info - info
07:47Permbledhje DWTS - Nje permbledhje ditore
08:19Info - info
08:26Mekataret - Sezoni 3/Nese keni dyshime qe
09:07Info - info
09:11Shkolla e Notit - Sezoni 2, pj 1/Ardhjet e
09:37Shkolla e Notit - Sezoni 2, pj 2/Ishulli
10:02Shkolla e Notit - Sezoni 2, pj 3/ Cfare be
10:27Info - info
10:35Rebelet - Pjesa 38/ Elite way school është
11:19Info - info
11:27Triumfi i dashurise - Pjesa 42/Historia e
12:00Monday, April 11, 2011
12:08Info - info
12:16Tereza - Pjesa 92/Tereza është një grua e
12:59Info - info
13:06Permbledhje DWTS - Nje permbledhje ditore
13:39Info - info
13:44Forumi DWTS - info
14:38Info - info
14:44Permbledhje DWTS - Nje permbledhje ditore
15:17Info - info
15:22Mekataret - Sezoni 3/Nese keni dyshime qe
16:20Info - info
16:24Metallica - Koncert
17:29Info - info
19:06Muzike - info

20:00Monday, April 11, 2011
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:35Vitring - Programacioni i muajit prill
02:00Stuhi dashurie - Pjesa 52/Një rrëfim rreth
03:11Info - info
03:18Triumfi i dashurise - Pjesa 42/Historia e
03:58Info - info^ [] Alsat-M ^


^ [] Bang Bang ^
00:00Monday, April 11, 2011
01:00Tomi dhe Xherri - Film vizatimor - Sherri
02:30Miqtë e mi Tigri dhe Puh - Serial vizatimo
02:55Klubi i Miushit Miki - Serial vizatimor pë
03:20Akualuna - Serial per femije - Kjo është h
03:45Ana Flokëkuqja - Serial për fëmijë - Ana ë
04:10Xhejsoni dhe heronjte - e malit Olimp - Xh
04:35Njerëzit-X - Serial per femije - Ata janë
05:006 Bionikët - Serial për fëmijë - Si do të
05:20Samurai X - Serial per femije - Nje hero i
05:45Uini Tigri - Film vizatimor - Kristofor Ro
07:00Dhelpra dhe Zagari - Film vizatimor - Nje
08:25Uoll - Film per femije - Ne te ardhmen, nj
09:55Miqtë e mi Tigri dhe Puh - Serial vizatimo
10:20Klubi i Miushit Miki - Serial vizatimor pë
10:45Akualuna - Serial per femije - Kjo është h
11:10Ana Flokëkuqja - Serial për fëmijë - Ana ë
11:40Xhejsoni dhe heronjte - e malit Olimp - Xh
12:00Monday, April 11, 2011
12:05Njerëzit-X - Serial per femije - Ata janë
12:256 Bionikët - Serial për fëmijë - Si do të
12:50Samurai X - Serial per femije - Nje hero i
13:15Epoka e akullnajave 2 - Film për fëmijë
14:40Stina e gjuetisë 2 - Film për fëmijë - Bug
19:40Fern Gali: Aventurat e Kristes - Film viza


20:00Monday, April 11, 2011
22:25Piratët dhe thesari i humbur - Cikli: Tomi
23:35Heroi i të gjithëve - Film për fëmijë - Vo
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:00Tomi dhe Xherri - Film vizatimor - Sherri
02:25Miqtë e mi Tigri dhe Puh - Serial vizatimo
02:50Klubi i Miushit Miki - Serial vizatimor pë
03:15Akualuna - Serial per femije - Kjo është h
03:40Ana Flokëkuqja - Serial për fëmijë - Ana ë
00:00Monday, April 11, 2011
01:00Tomi dhe Xherri - Film vizatimor - Sherri
02:30Miqtë e mi Tigri dhe Puh - Serial vizatimo
02:55Klubi i Miushit Miki - Serial vizatimor pë
03:20Akualuna - Serial per femije - Kjo është h
03:45Ana Flokëkuqja - Serial për fëmijë - Ana ë
04:10Xhejsoni dhe heronjte - e malit Olimp - Xh
04:35Njerëzit-X - Serial per femije - Ata janë
05:006 Bionikët - Serial për fëmijë - Si do të
05:20Samurai X - Serial per femije - Nje hero i
05:45Uini Tigri - Film vizatimor - Kristofor Ro
07:00Dhelpra dhe Zagari - Film vizatimor - Nje
08:25Uoll - Film per femije - Ne te ardhmen, nj
09:55Miqtë e mi Tigri dhe Puh - Serial vizatimo
10:20Klubi i Miushit Miki - Serial vizatimor pë
10:45Akualuna - Serial per femije - Kjo është h
11:10Ana Flokëkuqja - Serial për fëmijë - Ana ë
11:40Xhejsoni dhe heronjte - e malit Olimp - Xh
12:00Monday, April 11, 2011
12:05Njerëzit-X - Serial per femije - Ata janë
12:256 Bionikët - Serial për fëmijë - Si do të
12:50Samurai X - Serial per femije - Nje hero i
13:15Epoka e akullnajave 2 - Film për fëmijë
14:40Stina e gjuetisë 2 - Film për fëmijë - Bug
15:55Tre të urtët e fundit - Film vizatimor - H
19:40Fern Gali: Aventurat e Kristes - Film viza

20:00Monday, April 11, 2011
22:25Piratët dhe thesari i humbur - Cikli: Tomi
23:35Heroi i të gjithëve - Film për fëmijë - Vo
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:00Tomi dhe Xherri - Film vizatimor - Sherri
02:25Miqtë e mi Tigri dhe Puh - Serial vizatimo
02:50Klubi i Miushit Miki - Serial vizatimor pë
03:15Akualuna - Serial per femije - Kjo është h
03:40Ana Flokëkuqja - Serial për fëmijë - Ana ë
00:00Monday, April 11, 2011
01:00Tomi dhe Xherri - Film vizatimor - Sherri
02:30Miqtë e mi Tigri dhe Puh - Serial vizatimo
02:55Klubi i Miushit Miki - Serial vizatimor pë
03:20Akualuna - Serial per femije - Kjo është h
03:45Ana Flokëkuqja - Serial për fëmijë - Ana ë
04:10Xhejsoni dhe heronjte - e malit Olimp - Xh
04:35Njerëzit-X - Serial per femije - Ata janë
05:006 Bionikët - Serial për fëmijë - Si do të
12:00Monday, April 11, 2011
19:40Fern Gali: Aventurat e Kristes - Film viza20:00Monday, April 11, 2011
20:55Takim me Robinsonët - Aventure - Jetimi Lj
22:25Piratët dhe thesari i humbur - Cikli: Tomi
23:35Heroi i të gjithëve - Film për fëmijë - Vo
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:00Tomi dhe Xherri - Film vizatimor - Sherri
02:25Miqtë e mi Tigri dhe Puh - Serial vizatimo
02:50Klubi i Miushit Miki - Serial vizatimor pë
03:15Akualuna - Serial per femije - Kjo është h
03:40Ana Flokëkuqja - Serial për fëmijë - Ana ë
00:00Monday, April 11, 201112:00Monday, April 11, 2011
19:40Fern Gali: Aventurat e Kristes - Film viza


20:00Monday, April 11, 2011
22:25Piratët dhe thesari i humbur - Cikli: Tomi
23:35Heroi i të gjithëve - Film për fëmijë - Vo
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:00Tomi dhe Xherri - Film vizatimor - Sherri
02:25Miqtë e mi Tigri dhe Puh - Serial vizatimo
02:50Klubi i Miushit Miki - Serial vizatimor pë
03:15Akualuna - Serial per femije - Kjo është h
03:40Ana Flokëkuqja - Serial për fëmijë - Ana ë


^ [] Çufo TV ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:10Albrafraksi dhe piratet - Film vizatimor
01:30Pokemon- heronjtë - Film per femije - Në n
02:40Rudolfi me hunde te kuqe - Film vizatimor
04:00Kllouni Kiri - Serial per femije - Kllouni
04:15Popei Marinari - Serial vizatimor - Njihun
04:40Aventurat e sirenes se vogel - Serial per
05:05Hong Kong Fui - Serial për fëmije - Në pam
05:30Skuadra e drejtësisë - Serial për fëmijë
05:55Eureka shtatë - Serial per femije - Renton
06:20Hundëmadhi - Film vizatimor - Historia e J
07:40Shoku i humbur i Arturit - Film për fëmijë
08:50Princesha e vogël - Film për fëmijë - Sara
09:40Shndërruesit - Film për fëmijë - Toka s'ës
11:05Kllouni Kiri - Serial per femije - Kllouni
11:20Popei Marinari - Serial vizatimor - Njihun
11:45Aventurat e sirenes se vogel - Serial per
12:00Monday, April 11, 2011
12:10Hong Kong Fui - Serial për fëmije - Në pam
12:35Skuadra e drejtësisë - Serial për fëmijë
13:00Eureka shtatë - Serial per femije - Renton
13:25Arratisja e pulave - Film vizatimor - Ne n
14:50Precemoli - Perimet - Këto perime që shihn
19:45Pylli magjik - Film për fëmijë - Çdo ditë

20:00Monday, April 11, 2011
21:05Korto Maltezi - Film vizatimor - Një lundë
22:30Bijte e shiut - Film vizatimor - Zanafilla
23:50Hulku - Film vizatimor - Shkencetari Brus
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:10Kryengritja e Darkait - Pokemon - Në botë
02:40Mbreti dhe unë - Film për fëmijë - Një mës

00:00Monday, April 11, 2011
00:10Albrafraksi dhe piratet - Film vizatimor
01:30Pokemon- heronjtë - Film per femije - Në n
02:40Rudolfi me hunde te kuqe - Film vizatimor
04:00Kllouni Kiri - Serial per femije - Kllouni
04:15Popei Marinari - Serial vizatimor - Njihun
04:40Aventurat e sirenes se vogel - Serial per
05:05Hong Kong Fui - Serial për fëmije - Në pam
05:30Skuadra e drejtësisë - Serial për fëmijë
05:55Eureka shtatë - Serial per femije - Renton
06:20Hundëmadhi - Film vizatimor - Historia e J
07:40Shoku i humbur i Arturit - Film për fëmijë
08:50Princesha e vogël - Film për fëmijë - Sara
09:40Shndërruesit - Film për fëmijë - Toka s'ës
11:05Kllouni Kiri - Serial per femije - Kllouni
11:20Popei Marinari - Serial vizatimor - Njihun
11:45Aventurat e sirenes se vogel - Serial per
12:00Monday, April 11, 2011
12:10Hong Kong Fui - Serial për fëmije - Në pam
12:35Skuadra e drejtësisë - Serial për fëmijë
13:00Eureka shtatë - Serial per femije - Renton
13:25Arratisja e pulave - Film vizatimor - Ne n
18:55Tregimi i një derrkuci - Film vizatimor
19:45Pylli magjik - Film për fëmijë - Çdo ditë

20:00Monday, April 11, 2011
21:05Korto Maltezi - Film vizatimor - Një lundë
22:30Bijte e shiut - Film vizatimor - Zanafilla
23:50Hulku - Film vizatimor - Shkencetari Brus
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:10Kryengritja e Darkait - Pokemon - Në botë
02:40Mbreti dhe unë - Film për fëmijë - Një mës

00:00Monday, April 11, 2011
00:10Albrafraksi dhe piratet - Film vizatimor
01:30Pokemon- heronjtë - Film per femije - Në n
02:40Rudolfi me hunde te kuqe - Film vizatimor
04:00Kllouni Kiri - Serial per femije - Kllouni
04:15Popei Marinari - Serial vizatimor - Njihun
04:40Aventurat e sirenes se vogel - Serial per
05:05Hong Kong Fui - Serial për fëmije - Në pam
12:00Monday, April 11, 2011
19:45Pylli magjik - Film për fëmijë - Çdo ditë

20:00Monday, April 11, 2011
21:05Korto Maltezi - Film vizatimor - Një lundë
22:30Bijte e shiut - Film vizatimor - Zanafilla
23:50Hulku - Film vizatimor - Shkencetari Brus
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:10Kryengritja e Darkait - Pokemon - Në botë
02:40Mbreti dhe unë - Film për fëmijë - Një mës
00:00Monday, April 11, 2011

12:00Monday, April 11, 2011
19:45Pylli magjik - Film për fëmijë - Çdo ditë
20:00Monday, April 11, 2011
21:05Korto Maltezi - Film vizatimor - Një lundë
22:30Bijte e shiut - Film vizatimor - Zanafilla
23:50Hulku - Film vizatimor - Shkencetari Brus
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:10Kryengritja e Darkait - Pokemon - Në botë
02:40Mbreti dhe unë - Film për fëmijë - Një mës


^ [] Digi Gold ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:03Info - Info - Info
00:10321 Clash of the Titans - Action/Adventure
01:43Info - Info - Info
04:00345 Charlie St. Cloud - Drama/Romance/Fant
05:31Info - Info - Info
06:00346 RED - Action/Comedy - Directed by: Rob
07:42Info - Info - Info
08:00347 Ong Bak 3 - Action/Fight arts - Writte
09:31Info - Info - Info
10:00330 Salt - Action - Directed by: Phillip N
11:30Info - Info - Info
12:00Monday, April 11, 2011
12:00345 Charlie St. Cloud - Drama/Romance/Fant
13:31Info - Info - Info
14:00346 RED - Action/Comedy - Directed by: Rob
15:42Info - Info - Info
19:30Info - Info - Info

20:00Monday, April 11, 2011
21:15Info - Info - Info
22:00345 Charlie St. Cloud - Drama/Romance/Fant
23:31Info - Info - Info
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00346 RED - Action/Comedy - Directed by: Rob
01:42Info - Info - Info
02:00328 Vampires suck - Comedy - Written and D
03:15Info - Info - Info


00:00Monday, April 11, 2011
00:03Info - Info - Info
00:10321 Përplasja e Titanëve - Aksion/Aventurë
01:43Info - Info - Info
04:00345 Charlie St. Cloud - Dramë/Romancë/Fant
05:31Info - Info - Info
06:00346 Pensionistë dhe të rrezikshëm - Aksion
07:42Info - Info - Info
08:00347 Ong Bak 3 - Aksion/Arte marciale - Reg
09:31Info - Info - Info
10:00330 Salt - Aksion/Spiunazh - REGJIA: Phill
11:30Info - Info - Info
12:00Monday, April 11, 2011
12:00345 Charlie St. Cloud - Dramë/Romancë/Fant
13:31Info - Info - Info
14:00346 Pensionistë dhe të rrezikshëm - Aksion
15:42Info - Info - Info
19:30Info - Info - Info

20:00Monday, April 11, 2011
21:15Info - Info - Info
22:00345 Charlie St. Cloud - Dramë/Romancë/Fant
23:31Info - Info - Info
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00346 Pensionistë dhe të rrezikshëm - Aksion
01:42Info - Info - Info
02:00328 Parodi vampirësh - Komedi - Regjia dhe
03:15Info - Info - Info


00:00Monday, April 11, 2011
00:03Info - Info - Info
00:10321 Përplasja e Titanëve - Aksion/Aventurë
01:43Info - Info - Info
04:00345 Charlie St. Cloud - Dramë/Romancë/Fant
05:31Info - Info - Info
06:00346 Pensionistë dhe të rrezikshëm - Aksion
07:42Info - Info - Info
08:00347 Ong Bak 3 - Aksion/Arte marciale - Reg
09:31Info - Info - Info
10:00330 Salt - Aksion/Spiunazh - REGJIA: Phill
11:30Info - Info - Info
12:00Monday, April 11, 2011
12:00345 Charlie St. Cloud - Dramë/Romancë/Fant
13:31Info - Info - Info
14:00346 Pensionistë dhe të rrezikshëm - Aksion
15:42Info - Info - Info
19:30Info - Info - Info

20:00Monday, April 11, 2011
20:00328 Parodi vampirësh - Komedi - Regjia dhe
21:15Info - Info - Info
22:00345 Charlie St. Cloud - Dramë/Romancë/Fant
23:31Info - Info - Info
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00346 Pensionistë dhe të rrezikshëm - Aksion
01:42Info - Info - Info
02:00328 Parodi vampirësh - Komedi - Regjia dhe
03:15Info - Info - Info

00:00Monday, April 11, 2011
00:03Info - Info - Info
00:10321 Clash of the Titans - Action/Adventure
01:43Info - Info - Info
04:00345 Charlie St. Cloud - Drama/Romance/Fant
05:31Info - Info - Info
06:00346 RED - Action/Comedy - Directed by: Rob
07:42Info - Info - Info
08:00347 Ong Bak 3 - Action/Fight arts - Writte
09:31Info - Info - Info
10:00330 Salt - Action - Directed by: Phillip N
11:30Info - Info - Info
12:00Monday, April 11, 2011
12:00345 Charlie St. Cloud - Drama/Romance/Fant
13:31Info - Info - Info
14:00346 RED - Action/Comedy - Directed by: Rob
15:42Info - Info - Info
19:30Info - Info - Info

20:00Monday, April 11, 2011
20:00328 Vampires suck - Comedy - Written and D
21:15Info - Info - Info
22:00345 Charlie St. Cloud - Drama/Romance/Fant
23:31Info - Info - Info
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00346 RED - Action/Comedy - Directed by: Rob
01:42Info - Info - Info
02:00328 Vampires suck - Comedy - Written and D
03:15Info - Info - Info

00:00Monday, April 11, 2011
00:03Info - Info - Info
00:10321 Clash of the Titans - Action/Adventure
01:43Info - Info - Info
04:00345 Charlie St. Cloud - Drama/Romance/Fant
12:00Monday, April 11, 2011
19:30Info - Info - Info20:00Monday, April 11, 2011
20:00328 Vampires suck - Comedy - Written and D
21:15Info - Info - Info
22:00345 Charlie St. Cloud - Drama/Romance/Fant
23:31Info - Info - Info
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00346 RED - Action/Comedy - Directed by: Rob
01:42Info - Info - Info
02:00328 Vampires suck - Comedy - Written and D
03:15Info - Info - Info
00:00Monday, April 11, 2011
00:03Info - Info - Info
00:10321 Përplasja e Titanëve - Aksion/Aventurë
01:43Info - Info - Info
04:00345 Charlie St. Cloud - Dramë/Romancë/Fant
05:31Info - Info - Info12:00Monday, April 11, 2011
19:30Info - Info - Info20:00Monday, April 11, 2011
20:00328 Parodi vampirësh - Komedi - Regjia dhe
21:15Info - Info - Info
22:00345 Charlie St. Cloud - Dramë/Romancë/Fant
23:31Info - Info - Info
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00346 Pensionistë dhe të rrezikshëm - Aksion
01:42Info - Info - Info
02:00328 Parodi vampirësh - Komedi - Regjia dhe
03:15Info - Info - Info
00:00Monday, April 11, 201112:00Monday, April 11, 2011
19:30Info - Info - Info


20:00Monday, April 11, 2011
21:15Info - Info - Info
22:00345 Charlie St. Cloud - Dramë/Romancë/Fant
23:31Info - Info - Info
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00346 Pensionistë dhe të rrezikshëm - Aksion
01:42Info - Info - Info
02:00328 Parodi vampirësh - Komedi - Regjia dhe
03:15Info - Info - Info
00:00Monday, April 11, 201112:00Monday, April 11, 2011
19:30Info - Info - Info


20:00Monday, April 11, 2011
21:15Info - Info - Info
22:00345 Charlie St. Cloud - Drama/Romance/Fant
23:31Info - Info - Info
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00346 RED - Action/Comedy - Directed by: Rob
01:42Info - Info - Info
02:00328 Vampires suck - Comedy - Written and D
03:15Info - Info - Info


^ [] Digi Plus ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:00Tung - Tung - Tung
00:15Lajmet e mëngjesit - Lajmet e mëngjesit
00:45Gazetat - Gazetat - Gazetat
01:00Mëkati im - Serial: epis. 76 - Serial: epi
01:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
01:35Mëkati im - Serial: epis. 76- vazhdimi - S
02:00Koha e paraditës - Koha e paraditës - Koha
04:20The flight 29 - Serial: epis. 30 - Serial
04:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
04:35The flight 29 - Serial: epis. 30- (vazhdim
05:00Studio Moderna - Studio Moderna - Studio M
05:12Reciklim - Reciklim - Reciklim
05:30KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
05:35Express Live - Reprize - Reprize
06:00Sporti total - Reprize - Reprize
06:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
06:35Sporti total - Reprize - vazhdimi - Repriz
07:00038 live - Reprize - Reprize
07:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
07:35Mëkati im - Serial: epis. 76 reprize - Ser
07:58Marketing - Marketing - Marketing
08:00KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
08:10Mëkati im - Serial: epis. 76 reprize - vaz
08:35Pulsi - Reprize - Reprize
09:00Ça ka 3 - Reprize - Reprize
09:20Gatojca - Gatojca - Gatojca
09:50Marketing - Marketing - Marketing
10:00KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
10:15Marketing - Marketing - Marketing
10:30038 Live - 038 Live - 038 Live
11:00Reciklim - Reciklim - Reciklim
11:15Express Live - Express Live - Express Live
11:50Marketing - Marketing - Marketing
12:00Monday, April 11, 2011
12:00LAJMET E MBRËMJËS - LAJMET E MBRËMJËS - LA
12:30Sporti në KTV - Sporti në KTV - Sporti në
12:45VIP Shpija 2 - Përmbledhja - Përmbledhja
13:15Filharmonia e Kosovës - Koncert: pjesa 2
14:15Binbir gece - Serial: epis. 76 - Serial: e
14:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
14:35Binbir gece - Serial: epis. 76 - vazhdimi
18:45Whole Nine Yards - Film Artistik: (18+)
20:00Monday, April 11, 2011
21:00Asist - Reprize - Reprize
21:40Koha për gola - Reprize - Reprize
22:00038 live - Reprize - Reprize
22:30Ça ka 3 - Reprize - Reprize
22:50Reciklim - Reprize - Reprize
23:00KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
23:10Mëkati im - Serial: epis. 76 reprize - Ser
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Tung - Tung - Tung
00:15Lajmet e mëngjesit - Lajmet e mëngjesit
00:45Gazetat - Gazetat - Gazetat
01:00Mëkati im - Serial: epis. 77 - Serial: epi
01:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
01:35Mëkati im - Serial: epis. 77 - Serial: epi
02:00Koha e paraditës - Koha e paraditës - Koha

00:00Monday, April 11, 2011
00:00Tung - Tung - Tung
00:15Lajmet e mëngjesit - Lajmet e mëngjesit
00:45Gazetat - Gazetat - Gazetat
01:00Mëkati im - Serial: epis. 76 - Serial: epi
01:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
01:35Mëkati im - Serial: epis. 76- vazhdimi - S
02:00Koha e paraditës - Koha e paraditës - Koha
04:20The flight 29 - Serial: epis. 30 - Serial
04:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
04:35The flight 29 - Serial: epis. 30- (vazhdim
05:00Studio Moderna - Studio Moderna - Studio M
05:12Reciklim - Reciklim - Reciklim
05:30KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
05:35Express Live - Reprize - Reprize
06:00Sporti total - Reprize - Reprize
06:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
06:35Sporti total - Reprize - vazhdimi - Repriz
07:00038 live - Reprize - Reprize
07:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
07:35Mëkati im - Serial: epis. 76 reprize - Ser
07:58Marketing - Marketing - Marketing
08:00KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
08:10Mëkati im - Serial: epis. 76 reprize - vaz
08:35Pulsi - Reprize - Reprize
09:00Ça ka 3 - Reprize - Reprize
09:20Gatojca - Gatojca - Gatojca
09:50Marketing - Marketing - Marketing
10:00KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
10:15Marketing - Marketing - Marketing
10:30038 Live - 038 Live - 038 Live
11:00Reciklim - Reciklim - Reciklim
11:15Express Live - Express Live - Express Live
11:50Marketing - Marketing - Marketing
12:00Monday, April 11, 2011
12:00LAJMET E MBRËMJËS - LAJMET E MBRËMJËS - LA
12:30Sporti në KTV - Sporti në KTV - Sporti në
12:45VIP Shpija 2 - Përmbledhja - Përmbledhja
13:15Filharmonia e Kosovës - Koncert: pjesa 2
14:15Binbir gece - Serial: epis. 76 - Serial: e
14:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
14:35Binbir gece - Serial: epis. 76 - vazhdimi
18:45Whole Nine Yards - Film Artistik: (18+)
20:00Monday, April 11, 2011
21:00Asist - Reprize - Reprize
21:40Koha për gola - Reprize - Reprize
22:00038 live - Reprize - Reprize
22:30Ça ka 3 - Reprize - Reprize
22:50Reciklim - Reprize - Reprize
23:00KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
23:10Mëkati im - Serial: epis. 76 reprize - Ser
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Tung - Tung - Tung
00:15Lajmet e mëngjesit - Lajmet e mëngjesit
00:45Gazetat - Gazetat - Gazetat
01:00Mëkati im - Serial: epis. 77 - Serial: epi
01:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
01:35Mëkati im - Serial: epis. 77 - Serial: epi
02:00Koha e paraditës - Koha e paraditës - Koha

00:00Monday, April 11, 2011
00:00Tung - Tung - Tung
00:15Lajmet e mëngjesit - Lajmet e mëngjesit
00:45Gazetat - Gazetat - Gazetat
01:00Mëkati im - Serial: epis. 76 - Serial: epi
01:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
01:35Mëkati im - Serial: epis. 76- vazhdimi - S
02:00Koha e paraditës - Koha e paraditës - Koha
04:20The flight 29 - Serial: epis. 30 - Serial
04:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
04:35The flight 29 - Serial: epis. 30- (vazhdim
12:00Monday, April 11, 2011
18:45Whole Nine Yards - Film Artistik: (18+)

20:00Monday, April 11, 2011
21:00Asist - Reprize - Reprize
21:40Koha për gola - Reprize - Reprize
22:00038 live - Reprize - Reprize
22:30Ça ka 3 - Reprize - Reprize
22:50Reciklim - Reprize - Reprize
23:00KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
23:10Mëkati im - Serial: epis. 76 reprize - Ser
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Tung - Tung - Tung
00:15Lajmet e mëngjesit - Lajmet e mëngjesit
00:45Gazetat - Gazetat - Gazetat
01:00Mëkati im - Serial: epis. 77 - Serial: epi
01:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
01:35Mëkati im - Serial: epis. 77 - Serial: epi
02:00Koha e paraditës - Koha e paraditës - Koha
00:00Monday, April 11, 2011


12:00Monday, April 11, 2011


20:00Monday, April 11, 2011
21:00Asist - Reprize - Reprize
21:40Koha për gola - Reprize - Reprize
22:00038 live - Reprize - Reprize
22:30Ça ka 3 - Reprize - Reprize
22:50Reciklim - Reprize - Reprize
23:00KOHA E LAJMEVE - KOHA E LAJMEVE - KOHA E L
23:10Mëkati im - Serial: epis. 76 reprize - Ser
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Tung - Tung - Tung
00:15Lajmet e mëngjesit - Lajmet e mëngjesit
00:45Gazetat - Gazetat - Gazetat
01:00Mëkati im - Serial: epis. 77 - Serial: epi
01:30Dhoma e lajmeve - Dhoma e lajmeve - Dhoma
01:35Mëkati im - Serial: epis. 77 - Serial: epi
02:00Koha e paraditës - Koha e paraditës - Koha


^ [] DigitAlb HD 1 ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:30Në kërkim të lumturisë - Gabriele Muccino
02:35Luani, shtriga dhe garderoba - Kronikat e
04:50Lista e dëshirave - Aventurë, komedi - J.N
06:35Path of destruction - Aksion, Fantashkencë
08:10Shkolla private - Noel Black - Phoebe Cate
09:45Budalla shkuar budallait - Komedi - Jim Ca
11:40Gomorra - Dramë, krim - T.Servillo, G.Impa
12:00Monday, April 11, 2011
14:00Beteja e dragoneve - Fantazi - Nje mekatar
15:35Sharpi në rrezik - Aventurë, dramë - S.Bea
19:55Afrohu - Romance - Den, autor nekrologjish20:00Monday, April 11, 2011
21:45Outpost - Aksion, horror - Regjia: Steve B
23:25Lista e zezë - Thriller, luftë - C.Van Hou
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:55Vrasja e Xhesi Xhejmsit - Biografi, wester


00:00Monday, April 11, 2011
00:30Në kërkim të lumturisë - Gabriele Muccino
02:35Luani, shtriga dhe garderoba - Kronikat e
04:50Lista e dëshirave - Aventurë, komedi - J.N
06:35Path of destruction - Aksion, Fantashkencë
08:10Shkolla private - Noel Black - Phoebe Cate
09:45Budalla shkuar budallait - Komedi - Jim Ca
11:40Gomorra - Dramë, krim - T.Servillo, G.Impa
12:00Monday, April 11, 2011
14:00Beteja e dragoneve - Fantazi - Nje mekatar
19:55Afrohu - Romance - Den, autor nekrologjish
20:00Monday, April 11, 2011
21:45Outpost - Aksion, horror - Regjia: Steve B
23:25Lista e zezë - Thriller, luftë - C.Van Hou
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:55Vrasja e Xhesi Xhejmsit - Biografi, wester


00:00Monday, April 11, 2011
00:30Në kërkim të lumturisë - Gabriele Muccino
02:35Luani, shtriga dhe garderoba - Kronikat e
04:50Lista e dëshirave - Aventurë, komedi - J.N
12:00Monday, April 11, 2011
19:55Afrohu - Romance - Den, autor nekrologjish


20:00Monday, April 11, 2011
21:45Outpost - Aksion, horror - Regjia: Steve B
23:25Lista e zezë - Thriller, luftë - C.Van Hou
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:55Vrasja e Xhesi Xhejmsit - Biografi, wester
00:00Monday, April 11, 201112:00Monday, April 11, 2011
19:55Afrohu - Romance - Den, autor nekrologjish


20:00Monday, April 11, 2011
21:45Outpost - Aksion, horror - Regjia: Steve B
23:25Lista e zezë - Thriller, luftë - C.Van Hou
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:55Vrasja e Xhesi Xhejmsit - Biografi, wester


^ [] DigitAlb HD 2 ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:05Kafshë të jashtëzakonshme - Papagalli gjen
00:35Pyjet stinore - Cikli: Planeti toke - Pyje
01:30Deti i Kortezit - Oqeanet-1 - Ne thellesin
02:25Bobi Xh-Kapitalisti aventurier - Ekonomi-1
03:20Apollo 13 - Situata kritike - Pranvera e v
04:15Dublante te famshem 7 - Kuriozitet - Ne bo
05:05E ardhmja e Amerikës 2 - Lufta amerikane
06:00Superdoktoret 2 - Mjekesi, shkence - Vendi
07:00Pol Merton në Kinë 1 - Dokumentar - Pol Me
07:50Rruga e parasë pj.1 - Ekonomi, biznes - Hi
08:40Henri VIII - Ikonat e pushtetit - Ai ishte
10:15Ia vlejti nje here - Cikli: Në ndjekje të
11:15Bota e pasurise IV - Ekonomi - Vlera e njo
12:00Monday, April 11, 2011
12:10Shetitje mesdhetare 6 - Maroku dhe Turqia
13:10Revolucioni i lojtareve 1 - Dokumentar - L
14:00Jeta e fshehte e primateve - Natyre - Një
14:55Ekspedita Guinea e Re - Dokumentar - Një e
18:10Dublante te famshem 7 - Kuriozitet - Ne bo
19:05E ardhmja e Amerikës 2 - Lufta amerikane


20:00Monday, April 11, 2011
21:15Pol Merton në Kinë 1 - Dokumentar - Pol Me
22:10Rruga e parasë pj.1 - Ekonomi, biznes - Hi
23:10Henri VIII - Ikonat e pushtetit - Ai ishte
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:50Thellesite oqeanike - Planeti Tokë-11 - Th
01:50Deti i jugut - Oqeanet-2 - Cilesuar shpesh
02:50Bobi Xh-Kapitalisti aventurier - Ekonomi-3
03:50Pengmarrje në teatrin e Moskes - Situatë k
00:00Monday, April 11, 2011
00:05Kafshë të jashtëzakonshme - Papagalli gjen
00:35Pyjet stinore - Cikli: Planeti toke - Pyje
01:30Deti i Kortezit - Oqeanet-1 - Ne thellesin
02:25Bobi Xh-Kapitalisti aventurier - Ekonomi-1
03:20Apollo 13 - Situata kritike - Pranvera e v
04:15Dublante te famshem 7 - Kuriozitet - Ne bo
05:05E ardhmja e Amerikës 2 - Lufta amerikane
06:00Superdoktoret 2 - Mjekesi, shkence - Vendi
07:00Pol Merton në Kinë 1 - Dokumentar - Pol Me
07:50Rruga e parasë pj.1 - Ekonomi, biznes - Hi
08:40Henri VIII - Ikonat e pushtetit - Ai ishte
10:15Ia vlejti nje here - Cikli: Në ndjekje të
11:15Bota e pasurise IV - Ekonomi - Vlera e njo
12:00Monday, April 11, 2011
12:10Shetitje mesdhetare 6 - Maroku dhe Turqia
13:10Revolucioni i lojtareve 1 - Dokumentar - L
14:00Jeta e fshehte e primateve - Natyre - Një
14:55Ekspedita Guinea e Re - Dokumentar - Një e
19:05E ardhmja e Amerikës 2 - Lufta amerikane20:00Monday, April 11, 2011
20:10Superdoktoret 2 - Mjekesi, shkence - Vendi
21:15Pol Merton në Kinë 1 - Dokumentar - Pol Me
22:10Rruga e parasë pj.1 - Ekonomi, biznes - Hi
23:10Henri VIII - Ikonat e pushtetit - Ai ishte
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:50Thellesite oqeanike - Planeti Tokë-11 - Th
01:50Deti i jugut - Oqeanet-2 - Cilesuar shpesh
02:50Bobi Xh-Kapitalisti aventurier - Ekonomi-3
03:50Pengmarrje në teatrin e Moskes - Situatë k00:00Monday, April 11, 2011
00:05Kafshë të jashtëzakonshme - Papagalli gjen
00:35Pyjet stinore - Cikli: Planeti toke - Pyje
01:30Deti i Kortezit - Oqeanet-1 - Ne thellesin
02:25Bobi Xh-Kapitalisti aventurier - Ekonomi-1
03:20Apollo 13 - Situata kritike - Pranvera e v
04:15Dublante te famshem 7 - Kuriozitet - Ne bo
05:05E ardhmja e Amerikës 2 - Lufta amerikane
12:00Monday, April 11, 2011
19:05E ardhmja e Amerikës 2 - Lufta amerikane


20:00Monday, April 11, 2011
21:15Pol Merton në Kinë 1 - Dokumentar - Pol Me
22:10Rruga e parasë pj.1 - Ekonomi, biznes - Hi
23:10Henri VIII - Ikonat e pushtetit - Ai ishte
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:50Thellesite oqeanike - Planeti Tokë-11 - Th
01:50Deti i jugut - Oqeanet-2 - Cilesuar shpesh
02:50Bobi Xh-Kapitalisti aventurier - Ekonomi-3
03:50Pengmarrje në teatrin e Moskes - Situatë k
00:00Monday, April 11, 201112:00Monday, April 11, 2011
19:05E ardhmja e Amerikës 2 - Lufta amerikane


20:00Monday, April 11, 2011
21:15Pol Merton në Kinë 1 - Dokumentar - Pol Me
22:10Rruga e parasë pj.1 - Ekonomi, biznes - Hi
23:10Henri VIII - Ikonat e pushtetit - Ai ishte
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:50Thellesite oqeanike - Planeti Tokë-11 - Th
01:50Deti i jugut - Oqeanet-2 - Cilesuar shpesh
02:50Bobi Xh-Kapitalisti aventurier - Ekonomi-3
03:50Pengmarrje në teatrin e Moskes - Situatë k


^ [] DigitAlb HD 3 ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:30Videoklipe shqiptare - Muzike - Për herë t
01:05Eminem - Koncert - Reperi I famshëm amerik
02:20The Killers - Koncert live - Banda e rroku
04:15AC/DC-Live ne Donington - Koncert - AC/DC
06:15Take that - Dokumentar - Banda e famshme a
08:05Pink - Koncert - Funhouse Tour, është turn
09:55Rush - Koncert - Muzika rrok, vjen në një
12:00Monday, April 11, 2011
12:35ZZ TOP - Live në Teksas - Një performancë
14:05Anthrax - Koncert - Sofje, Bullgari 2010
17:15Erotik - Erotik - Film me permbajtje eroti20:00Monday, April 11, 2011
22:00Info - Info
22:30The tribute to Pavarotti - Koncert - Një m
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:30Videoklipe shqiptare - Muzike - Për herë t
01:05Earth, Wind and Fire - Koncert - Live nga

00:00Monday, April 11, 2011
00:30Videoklipe shqiptare - Muzike - Për herë t
01:05Eminem - Koncert - Reperi I famshëm amerik
02:20The Killers - Koncert live - Banda e rroku
04:15AC/DC-Live ne Donington - Koncert - AC/DC
06:15Take that - Dokumentar - Banda e famshme a
08:05Pink - Koncert - Funhouse Tour, është turn
09:55Rush - Koncert - Muzika rrok, vjen në një
12:00Monday, April 11, 2011
12:35ZZ TOP - Live në Teksas - Një performancë
14:05Anthrax - Koncert - Sofje, Bullgari 2010
17:15Erotik - Erotik - Film me permbajtje eroti20:00Monday, April 11, 2011
22:00Info - Info
22:30The tribute to Pavarotti - Koncert - Një m
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:30Videoklipe shqiptare - Muzike - Për herë t
01:05Earth, Wind and Fire - Koncert - Live nga

00:00Monday, April 11, 2011
00:30Videoklipe shqiptare - Muzike - Për herë t
01:05Eminem - Koncert - Reperi I famshëm amerik
02:20The Killers - Koncert live - Banda e rroku
04:15AC/DC-Live ne Donington - Koncert - AC/DC
06:15Take that - Dokumentar - Banda e famshme a
12:00Monday, April 11, 2011
17:15Erotik - Erotik - Film me permbajtje eroti20:00Monday, April 11, 2011
22:00Info - Info
22:30The tribute to Pavarotti - Koncert - Një m
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:30Videoklipe shqiptare - Muzike - Për herë t
01:05Earth, Wind and Fire - Koncert - Live nga
00:00Monday, April 11, 2011
12:00Monday, April 11, 2011
20:00Monday, April 11, 2011
22:00Info - Info
22:30The tribute to Pavarotti - Koncert - Një m
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:30Videoklipe shqiptare - Muzike - Për herë t
01:05Earth, Wind and Fire - Koncert - Live nga


^ [] Explorer Histori ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:50Balada e kalit irlandez - Qytetërim - Në I
01:45Mbytja e Belgranos - Dokumentar historik
02:45Artifakte piktura 1 - Dokumentar - Skica J
03:35Napoleoni - Cikli: Pushtuesit - Nje nga ko
04:35Pushteti i Artit 8 - Art, kulturë - Sa i f
05:40Anija e humbur, ari i perandor - Histori
06:35Red Hot Chili Peppers - Muzikë, kulturë
07:30Pol Gogeni - Histori - Jeta e Pol Gogenit
08:20Korrespondentët 5 - Britma e heshtur - 23
09:0550 vjet BBC 1 - Dokumentar historik - BBC
10:10Çizmet Amerikane - Një histori e mrekullue
11:05Dyrer dhe El Greko - Artistë të mëdhenj
11:55Bibla Sekrete - kalorësit tempullarë - Një
12:00Monday, April 11, 2011
12:50Glastonbury 2 - Muzikë, kulturë - D.Bowie
15:00Vendimarrësi - Histori - Presidenca e Xorx
17:40Shpellarët - Dokumentar historik - Ne fill
19:20Kameramanët e luftes - Autopsia e nje luft
20:00Monday, April 11, 2011
22:30Brenda Cirkut Rus - Dokumentar - Në tokën
23:20Pink Floyd - Dokumentar artistik - Ana e e
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:15Vajzat e humbura të Kinës - Dokumentar - P
00:45Jeta e Leni Riefenstahl 2 - Biografi, hist
01:40Belzoni i madh - Kërkuesit/thesareve të hu
02:35Perëndimi i egër 1 - Histori, qytetërim
03:35Shpirti i Samurait - Dokumentar historik
00:00Monday, April 11, 2011
00:50Balada e kalit irlandez - Qytetërim - Në I
01:45Mbytja e Belgranos - Dokumentar historik
02:45Artifakte piktura 1 - Dokumentar - Skica J
03:35Napoleoni - Cikli: Pushtuesit - Nje nga ko
04:35Pushteti i Artit 8 - Art, kulturë - Sa i f
05:40Anija e humbur, ari i perandor - Histori
06:35Red Hot Chili Peppers - Muzikë, kulturë
07:30Pol Gogeni - Histori - Jeta e Pol Gogenit
08:20Korrespondentët 5 - Britma e heshtur - 23
09:0550 vjet BBC 1 - Dokumentar historik - BBC
10:10Çizmet Amerikane - Një histori e mrekullue
11:05Dyrer dhe El Greko - Artistë të mëdhenj
11:55Bibla Sekrete - kalorësit tempullarë - Një
12:00Monday, April 11, 2011
12:50Glastonbury 2 - Muzikë, kulturë - D.Bowie
19:20Kameramanët e luftes - Autopsia e nje luft


20:00Monday, April 11, 2011
22:30Brenda Cirkut Rus - Dokumentar - Në tokën
23:20Pink Floyd - Dokumentar artistik - Ana e e
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:15Vajzat e humbura të Kinës - Dokumentar - P
00:45Jeta e Leni Riefenstahl 2 - Biografi, hist
01:40Belzoni i madh - Kërkuesit/thesareve të hu
02:35Perëndimi i egër 1 - Histori, qytetërim
03:35Shpirti i Samurait - Dokumentar historik
00:00Monday, April 11, 2011
00:50Balada e kalit irlandez - Qytetërim - Në I
01:45Mbytja e Belgranos - Dokumentar historik
02:45Artifakte piktura 1 - Dokumentar - Skica J
03:35Napoleoni - Cikli: Pushtuesit - Nje nga ko
04:35Pushteti i Artit 8 - Art, kulturë - Sa i f
05:40Anija e humbur, ari i perandor - Histori


12:00Monday, April 11, 2011
19:20Kameramanët e luftes - Autopsia e nje luft20:00Monday, April 11, 2011
20:55Abraham Linkoln - Biografi, histori - Film
22:30Brenda Cirkut Rus - Dokumentar - Në tokën
23:20Pink Floyd - Dokumentar artistik - Ana e e
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:15Vajzat e humbura të Kinës - Dokumentar - P
00:45Jeta e Leni Riefenstahl 2 - Biografi, hist
01:40Belzoni i madh - Kërkuesit/thesareve të hu
02:35Perëndimi i egër 1 - Histori, qytetërim
03:35Shpirti i Samurait - Dokumentar historik
00:00Monday, April 11, 201112:00Monday, April 11, 2011
19:20Kameramanët e luftes - Autopsia e nje luft


20:00Monday, April 11, 2011
22:30Brenda Cirkut Rus - Dokumentar - Në tokën
23:20Pink Floyd - Dokumentar artistik - Ana e e
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:15Vajzat e humbura të Kinës - Dokumentar - P
00:45Jeta e Leni Riefenstahl 2 - Biografi, hist
01:40Belzoni i madh - Kërkuesit/thesareve të hu
02:35Perëndimi i egër 1 - Histori, qytetërim
03:35Shpirti i Samurait - Dokumentar historik


^ [] Explorer Natyra ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:00Xhungla - Cikli: Planeti Tokë - Xhungla, p
01:00Oportunistët - Jeta e gjitareve - S'jane t
01:55Zona luftarake e natyrës - Natyre - Ishull
02:50Udhëtimi i jetës 1 - Natyrë - Bota jonë ës
03:50Singëlli në akull - Natyre - Regjisori Maj
04:45Lista e më të mirëve - Kafshet ekstreme
05:15Bota e gjalle/ A.Jugut 1 - Botet e humbura
06:05Europa e egër 1 - Zanafilla - E parë sipas
07:00Në zbulim të Brazilit - Udhëtim - Brazili
07:50Bota e jonë-Bota e tyre - Udhëtim - Një ud
08:50Parajsë në tokë - Udhetim - Ajo vazhdon të
09:45Aventurë e çmendur 18 - Udhëtim - Ndodhemi
10:10Beteja e sekseve - në botën e kafsheve - N
10:40Përqark botës 6 - Guacka dhe krinoidë - Në
11:05Liqenet e mrekullueshme të - lugines së ça
12:00Monday, April 11, 2011
12:00Çapkene nga natyra - Bota e kafsheve - Nga
13:00Kodi i fluturave - Premiere - Në verën e v
14:00Bregdeti i Kenias - Udhetim - Kenia gjende
15:00Jeta e egër e Amerikës së Veri - Vendet më
19:00Fantazmat e Gonduandës - Natyre - Do të nj
19:55Grabitqaret. Det i rrezikshem - Bota e kaf
20:00Monday, April 11, 2011
21:40Me Platformen Polarshtern - Reportazh nga
22:15Jeta e një elefanti - Bota natyrore-3 - Ng
23:05Momente të mëdha të natyrës - Natyrë-1 - T
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Detet e Cekët - Cikli: Planeti toke - Dete
01:05Kthim në ujë - Jeta e gjitareve - Disa gji
02:00Zelanda e re: Turneu mbretëror - Udhëtim
02:45Përqark botës 9 - Balena dhe delfinët glob
03:15Udhëtimi i jetës 2 - Natyre - Imagjinoni n

00:00Monday, April 11, 2011
00:00Xhungla - Cikli: Planeti Tokë - Xhungla, p
01:00Oportunistët - Jeta e gjitareve - S'jane t
01:55Zona luftarake e natyrës - Natyre - Ishull
02:50Udhëtimi i jetës 1 - Natyrë - Bota jonë ës
03:50Singëlli në akull - Natyre - Regjisori Maj
04:45Lista e më të mirëve - Kafshet ekstreme
05:15Bota e gjalle/ A.Jugut 1 - Botet e humbura
06:05Europa e egër 1 - Zanafilla - E parë sipas
07:00Në zbulim të Brazilit - Udhëtim - Brazili
07:50Bota e jonë-Bota e tyre - Udhëtim - Një ud
08:50Parajsë në tokë - Udhetim - Ajo vazhdon të
09:45Aventurë e çmendur 18 - Udhëtim - Ndodhemi
10:10Beteja e sekseve - në botën e kafsheve - N
10:40Përqark botës 6 - Guacka dhe krinoidë - Në
11:05Liqenet e mrekullueshme të - lugines së ça
12:00Monday, April 11, 2011
12:00Çapkene nga natyra - Bota e kafsheve - Nga
13:00Kodi i fluturave - Premiere - Në verën e v
14:00Bregdeti i Kenias - Udhetim - Kenia gjende
19:00Fantazmat e Gonduandës - Natyre - Do të nj
19:55Grabitqaret. Det i rrezikshem - Bota e kaf

20:00Monday, April 11, 2011
21:40Me Platformen Polarshtern - Reportazh nga
22:15Jeta e një elefanti - Bota natyrore-3 - Ng
23:05Momente të mëdha të natyrës - Natyrë-1 - T
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Detet e Cekët - Cikli: Planeti toke - Dete
01:05Kthim në ujë - Jeta e gjitareve - Disa gji
02:00Zelanda e re: Turneu mbretëror - Udhëtim
02:45Përqark botës 9 - Balena dhe delfinët glob
03:15Udhëtimi i jetës 2 - Natyre - Imagjinoni n

00:00Monday, April 11, 2011
00:00Xhungla - Cikli: Planeti Tokë - Xhungla, p
01:00Oportunistët - Jeta e gjitareve - S'jane t
01:55Zona luftarake e natyrës - Natyre - Ishull
02:50Udhëtimi i jetës 1 - Natyrë - Bota jonë ës
03:50Singëlli në akull - Natyre - Regjisori Maj
04:45Lista e më të mirëve - Kafshet ekstreme12:00Monday, April 11, 2011
19:00Fantazmat e Gonduandës - Natyre - Do të nj
19:55Grabitqaret. Det i rrezikshem - Bota e kaf20:00Monday, April 11, 2011
20:50Ishulli i mamuthit xhuxh - Bota e kafshëve
21:40Me Platformen Polarshtern - Reportazh nga
22:15Jeta e një elefanti - Bota natyrore-3 - Ng
23:05Momente të mëdha të natyrës - Natyrë-1 - T
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Detet e Cekët - Cikli: Planeti toke - Dete
01:05Kthim në ujë - Jeta e gjitareve - Disa gji
02:00Zelanda e re: Turneu mbretëror - Udhëtim
02:45Përqark botës 9 - Balena dhe delfinët glob
03:15Udhëtimi i jetës 2 - Natyre - Imagjinoni n
00:00Monday, April 11, 2011
12:00Monday, April 11, 2011
19:00Fantazmat e Gonduandës - Natyre - Do të nj
19:55Grabitqaret. Det i rrezikshem - Bota e kaf


20:00Monday, April 11, 2011
21:40Me Platformen Polarshtern - Reportazh nga
22:15Jeta e një elefanti - Bota natyrore-3 - Ng
23:05Momente të mëdha të natyrës - Natyrë-1 - T
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Detet e Cekët - Cikli: Planeti toke - Dete
01:05Kthim në ujë - Jeta e gjitareve - Disa gji
02:00Zelanda e re: Turneu mbretëror - Udhëtim
02:45Përqark botës 9 - Balena dhe delfinët glob
03:15Udhëtimi i jetës 2 - Natyre - Imagjinoni n


^ [] Explorer Shkencë ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:30Avionet - Dokumentar, Shkence, teknologji
01:20Boing_29 - Dokumentar ushtarak - Boing_29
02:15Ndërtimi i trupit te njeriut - Dokumentar
03:10Dominimi në tokë - Dokumentar ushtarak - M
04:00Stealth - Dokumentar per avionet e ushtris
04:55Shkenca e thellësive 1 - Dokumentar shkenc
05:45Truri 1 - Dokumentar shkencor - Cfare esht
06:40Junker U-87 - Dokumentar - Historia e nje
07:40Makinat klasike të policisë - Rubrika: Tek
08:40Gara hapësinore 1 - Rubrika: Astronomi - E
09:40Hetime Intensive - Dokumentar-2 - Metodat
10:25Digat detare në Hollande 8 - Inxhinieria e
11:15Planetët - Rubrika: Astronomi - Me grafika
12:00Monday, April 11, 2011
12:10Sekretet, parrëfyera të ushtri - Cikli: Se
13:05Mbi akullin e hollë - Shkence - Një nga ga
14:10Detektivët Mjekësorë - Shkence-23,24 - Ves
18:50Mafia siciliane - Dokumentar per krimin e
19:35Jeta dhe vdekja - Rubrika: Mjekësi - Vdekj20:00Monday, April 11, 2011
21:25Piratët e Karaibeve - Histori - Karaibet g
22:20Mutantet - Dokumentar shkencor - Bretkosa
23:15Një letër për Lilin - Rubrika: Mister - Ma
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:05Misteret e magjise 1 - Dokumentar, kulture
01:00Beretat e gjelbra - Dokumentar ushtarak
01:55Vullkani - Dukuri natyrore - Kur vullkani
02:50Dominimi ajror - Nga cikli:Makinerite ekst
03:45Historia e avionit Spitfire - Rubrika: Ush00:00Monday, April 11, 2011
00:30Avionet - Dokumentar, Shkence, teknologji
01:20Boing_29 - Dokumentar ushtarak - Boing_29
02:15Ndërtimi i trupit te njeriut - Dokumentar
03:10Dominimi në tokë - Dokumentar ushtarak - M
04:00Stealth - Dokumentar per avionet e ushtris
04:55Shkenca e thellësive 1 - Dokumentar shkenc
05:45Truri 1 - Dokumentar shkencor - Cfare esht
06:40Junker U-87 - Dokumentar - Historia e nje
07:40Makinat klasike të policisë - Rubrika: Tek
08:40Gara hapësinore 1 - Rubrika: Astronomi - E
09:40Hetime Intensive - Dokumentar-2 - Metodat
10:25Digat detare në Hollande 8 - Inxhinieria e
11:15Planetët - Rubrika: Astronomi - Me grafika
12:00Monday, April 11, 2011
12:10Sekretet, parrëfyera të ushtri - Cikli: Se
13:05Mbi akullin e hollë - Shkence - Një nga ga
14:10Detektivët Mjekësorë - Shkence-23,24 - Ves
15:05Sekrete bërthamore 1 - Spiuni nga Moska
19:35Jeta dhe vdekja - Rubrika: Mjekësi - Vdekj20:00Monday, April 11, 2011
21:25Piratët e Karaibeve - Histori - Karaibet g
22:20Mutantet - Dokumentar shkencor - Bretkosa
23:15Një letër për Lilin - Rubrika: Mister - Ma
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:05Misteret e magjise 1 - Dokumentar, kulture
01:00Beretat e gjelbra - Dokumentar ushtarak
01:55Vullkani - Dukuri natyrore - Kur vullkani
02:50Dominimi ajror - Nga cikli:Makinerite ekst
03:45Historia e avionit Spitfire - Rubrika: Ush00:00Monday, April 11, 2011
00:30Avionet - Dokumentar, Shkence, teknologji
01:20Boing_29 - Dokumentar ushtarak - Boing_29
02:15Ndërtimi i trupit te njeriut - Dokumentar
03:10Dominimi në tokë - Dokumentar ushtarak - M
04:00Stealth - Dokumentar per avionet e ushtris
04:55Shkenca e thellësive 1 - Dokumentar shkenc12:00Monday, April 11, 2011
19:35Jeta dhe vdekja - Rubrika: Mjekësi - Vdekj
20:00Monday, April 11, 2011
20:30Bagdati - Dokumentar ushtarak - Lufta kund
21:25Piratët e Karaibeve - Histori - Karaibet g
22:20Mutantet - Dokumentar shkencor - Bretkosa
23:15Një letër për Lilin - Rubrika: Mister - Ma
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:05Misteret e magjise 1 - Dokumentar, kulture
01:00Beretat e gjelbra - Dokumentar ushtarak
01:55Vullkani - Dukuri natyrore - Kur vullkani
02:50Dominimi ajror - Nga cikli:Makinerite ekst
03:45Historia e avionit Spitfire - Rubrika: Ush
00:00Monday, April 11, 2011
12:00Monday, April 11, 2011
19:35Jeta dhe vdekja - Rubrika: Mjekësi - Vdekj20:00Monday, April 11, 2011
21:25Piratët e Karaibeve - Histori - Karaibet g
22:20Mutantet - Dokumentar shkencor - Bretkosa
23:15Një letër për Lilin - Rubrika: Mister - Ma
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:05Misteret e magjise 1 - Dokumentar, kulture
01:00Beretat e gjelbra - Dokumentar ushtarak
01:55Vullkani - Dukuri natyrore - Kur vullkani
02:50Dominimi ajror - Nga cikli:Makinerite ekst
03:45Historia e avionit Spitfire - Rubrika: Ush


^ [] Film Aksion ^
00:00Monday, April 11, 2011
01:20Plaku dhe deti - Anthony Quinn - Anthony Q
02:55Gishti i artë - Sean Connery - Regjia: Guy
04:45Yll i shndritshëm - Kinema Autor - Regjiso
06:45Tre ngjyrat-blu - Krzysztof Kieslowski - J
08:25Bashkia - Al Pacino - John Cusack, Bridget
10:15Merr sytë e mi - Iciar Bollain - Laia Maru
12:00Monday, April 11, 2011
12:00Te paprekshmit - Film policesk - Robert De
14:00Fenerët e kuq - Kinema Autor - Regjia: Yim
16:15Portokalli mekanik - Stanley Kubrick - Ale
18:40Vajzëri e këputur - Angelina Jolie - Angel

20:00Monday, April 11, 2011
20:55Evita - Evita Peron - Mbeshtetur ne jeten
23:20Sandra Bullock - Njerez të famshëm - Diçka
23:55Këpucet e kuqe - Classic Collection - Nje
00:00Tuesday, April 12, 2011
02:15Diamantët janë përgjithmonë - Sean Connery
00:00Monday, April 11, 2011
01:20Plaku dhe deti - Anthony Quinn - Anthony Q
02:55Gishti i artë - Sean Connery - Regjia: Guy
04:45Yll i shndritshëm - Kinema Autor - Regjiso
06:45Tre ngjyrat-blu - Krzysztof Kieslowski - J
08:25Bashkia - Al Pacino - John Cusack, Bridget
10:15Merr sytë e mi - Iciar Bollain - Laia Maru
12:00Monday, April 11, 2011
12:00Te paprekshmit - Film policesk - Robert De
14:00Fenerët e kuq - Kinema Autor - Regjia: Yim
16:15Portokalli mekanik - Stanley Kubrick - Ale


20:00Monday, April 11, 2011
20:55Evita - Evita Peron - Mbeshtetur ne jeten
23:20Sandra Bullock - Njerez të famshëm - Diçka
23:55Këpucet e kuqe - Classic Collection - Nje
00:00Tuesday, April 12, 2011
02:15Diamantët janë përgjithmonë - Sean Connery
00:00Monday, April 11, 2011
01:20Plaku dhe deti - Anthony Quinn - Anthony Q
02:55Gishti i artë - Sean Connery - Regjia: Guy
04:45Yll i shndritshëm - Kinema Autor - Regjiso

12:00Monday, April 11, 2011
18:40Vajzëri e këputur - Angelina Jolie - Angel20:00Monday, April 11, 2011
20:55Evita - Evita Peron - Mbeshtetur ne jeten
23:20Sandra Bullock - Njerez të famshëm - Diçka
23:55Këpucet e kuqe - Classic Collection - Nje
00:00Tuesday, April 12, 2011
02:15Diamantët janë përgjithmonë - Sean Connery
00:00Monday, April 11, 201112:00Monday, April 11, 201120:00Monday, April 11, 2011
23:20Sandra Bullock - Njerez të famshëm - Diçka
23:55Këpucet e kuqe - Classic Collection - Nje
00:00Tuesday, April 12, 2011
02:15Diamantët janë përgjithmonë - Sean Connery


^ [] Film Autor ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:00Flash - Flash - Flash
00:20"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
01:00Flash - Flash - Flash
01:15"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
02:00Flash - Flash - Flash
02:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
02:15"Roman Mysteries" - Serial -(ep.14) - Seri
03:00Flash - Flash - Flash
03:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
03:30Emision dokumentar - Emision dokumentar
04:00Flash - Flash - Flash
04:05Emision dokumentar - (vazhdim) - (vazhdim)
04:30Top Hop Hiti - emision për fëmijë - emisio
05:00Flash - Flash - Flash
05:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
05:102 me 1 - emision i sportit - emision i spo
06:00Flash - Flash - Flash
06:052 me 1 - (vazhdim) - (vazhdim)
06:50Smart shop - Smart shop - Smart shop
07:00Flash - Flash - Flash
07:05Bon Bon - magazinë televizive - Mysafirë n
08:00Flash - Flash - Flash
08:10Bon Bon - (vazhdim) - Bon Bon - (vazhdim)
09:00Flash - Flash - Flash
09:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
09:10"Roman Mysteries" - Serial -(ep.14) - Seri
10:0021 Drejtpërdrejt - magazinë informative
10:30Emision dokumentar - Emision dokumentar
11:00VOA - VOA - VOA
11:30Reklama - Reklama - Reklama
11:35Ditari - Ditari - Ditari
12:00Monday, April 11, 2011
12:05Sporti - Sporti - Sporti
12:10Reklama - Reklama - Reklama
12:15Fjalë të urta - Fjalë të urta - Fjalë të u
12:20Film vizatimor - Film vizatimor - Film viz
12:30Edhe unë jam Kosovë - Trajtohet gjendja so
13:00Flash - Flash - Flash
13:05Kabare - Kabare - Kabare
14:55Reklama - Reklama - Reklama
19:00Flash - Flash - Flash
19:05"Nderi I Burrave" - Serial (ep.117) - Seri
20:00Monday, April 11, 2011
21:00Edhe unë jam Kosovë - Edhe unë jam Kosovë
21:3021Minuta - 21Minuta - 21Minuta
22:05Sporti - Sporti - Sporti
22:10Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta
22:30VOA - VOA - VOA
23:00Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Flash - Flash - Flash
00:20"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
01:00Flash - Flash - Flash
01:15"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
02:00Flash - Flash - Flash
02:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
02:15"Roman Mysteries" - Serial (ep.15) - Seria
03:00Flash - Flash - Flash
03:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
03:30Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta

00:00Monday, April 11, 2011
00:00Flash - Flash - Flash
00:20"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
01:00Flash - Flash - Flash
01:15"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
02:00Flash - Flash - Flash
02:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
02:15"Roman Mysteries" - Serial -(ep.14) - Seri
03:00Flash - Flash - Flash
03:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
03:30Emision dokumentar - Emision dokumentar
04:00Flash - Flash - Flash
04:05Emision dokumentar - (vazhdim) - (vazhdim)
04:30Top Hop Hiti - emision për fëmijë - emisio
05:00Flash - Flash - Flash
05:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
05:102 me 1 - emision i sportit - emision i spo
06:00Flash - Flash - Flash
06:052 me 1 - (vazhdim) - (vazhdim)
06:50Smart shop - Smart shop - Smart shop
07:00Flash - Flash - Flash
07:05Bon Bon - magazinë televizive - Mysafirë n
08:00Flash - Flash - Flash
08:10Bon Bon - (vazhdim) - Bon Bon - (vazhdim)
09:00Flash - Flash - Flash
09:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
09:10"Roman Mysteries" - Serial -(ep.14) - Seri
10:0021 Drejtpërdrejt - magazinë informative
10:30Emision dokumentar - Emision dokumentar
11:00VOA - VOA - VOA
11:30Reklama - Reklama - Reklama
11:35Ditari - Ditari - Ditari
12:00Monday, April 11, 2011
12:05Sporti - Sporti - Sporti
12:10Reklama - Reklama - Reklama
12:15Fjalë të urta - Fjalë të urta - Fjalë të u
12:20Film vizatimor - Film vizatimor - Film viz
12:30Edhe unë jam Kosovë - Trajtohet gjendja so
13:00Flash - Flash - Flash
13:05Kabare - Kabare - Kabare
19:00Flash - Flash - Flash
19:05"Nderi I Burrave" - Serial (ep.117) - Seri

20:00Monday, April 11, 2011
21:00Edhe unë jam Kosovë - Edhe unë jam Kosovë
21:3021Minuta - 21Minuta - 21Minuta
22:05Sporti - Sporti - Sporti
22:10Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta
22:30VOA - VOA - VOA
23:00Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Flash - Flash - Flash
00:20"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
01:00Flash - Flash - Flash
01:15"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
02:00Flash - Flash - Flash
02:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
02:15"Roman Mysteries" - Serial (ep.15) - Seria
03:00Flash - Flash - Flash
03:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
03:30Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta

00:00Monday, April 11, 2011
00:00Flash - Flash - Flash
00:20"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
01:00Flash - Flash - Flash
01:15"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
02:00Flash - Flash - Flash
02:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
02:15"Roman Mysteries" - Serial -(ep.14) - Seri
03:00Flash - Flash - Flash
03:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
03:30Emision dokumentar - Emision dokumentar
04:00Flash - Flash - Flash
04:05Emision dokumentar - (vazhdim) - (vazhdim)
04:30Top Hop Hiti - emision për fëmijë - emisio
05:00Flash - Flash - Flash


12:00Monday, April 11, 2011
19:00Flash - Flash - Flash
19:05"Nderi I Burrave" - Serial (ep.117) - Seri


20:00Monday, April 11, 2011
21:00Edhe unë jam Kosovë - Edhe unë jam Kosovë
21:3021Minuta - 21Minuta - 21Minuta
22:05Sporti - Sporti - Sporti
22:10Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta
22:30VOA - VOA - VOA
23:00Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Flash - Flash - Flash
00:20"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
01:00Flash - Flash - Flash
01:15"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
02:00Flash - Flash - Flash
02:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
02:15"Roman Mysteries" - Serial (ep.15) - Seria
03:00Flash - Flash - Flash
03:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
03:30Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta
00:00Monday, April 11, 2011
12:00Monday, April 11, 2011
19:00Flash - Flash - Flash
19:05"Nderi I Burrave" - Serial (ep.117) - Seri


20:00Monday, April 11, 2011
21:00Edhe unë jam Kosovë - Edhe unë jam Kosovë
21:3021Minuta - 21Minuta - 21Minuta
22:05Sporti - Sporti - Sporti
22:10Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta
22:30VOA - VOA - VOA
23:00Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Flash - Flash - Flash
00:20"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
01:00Flash - Flash - Flash
01:15"Për ditë të mbarë" - Programi i mëngjesit
02:00Flash - Flash - Flash
02:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
02:15"Roman Mysteries" - Serial (ep.15) - Seria
03:00Flash - Flash - Flash
03:05Smart shop - Smart shop - Smart shop
03:30Paleta muzikore - Paleta muzikore - Paleta


^ [] Film Dramë ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:00Beatles - Ed Sullivan Show - Më 9 shkurt 1
02:00'Frenoni entuziazmin' - Reality show-sezon
03:15Murdoch mysteries 13 - Sezoni I - Fitues i
04:15Ai dhe Ajo 10 - Sezoni II - Vittoria Bleve
05:15Young blades 9 - Aventurë/Aksion/Komedi
06:15Dyshime 4 - Sezoni I - Sebastiano Somma. R
07:15Roman kriminal 11 - Krim, dramë - F.Montan
08:15The Tudors 10 - Sezoni I - Jonathan Rhys M
09:15Kamera gazmore - Per te qeshur
10:00Party of five 9 - Sezoni I - Fitues i Glob
11:00Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F
12:00Monday, April 11, 2011
12:00Kjo është jeta - Seria 15-sezoni II - Ana
13:00Fantazma e Elenës - Seria 106 - Elizabeth
14:00Në trajtim 11,12 - Sezoni I - 'Në trajtim'
18:45Në trajtim 11,12 - Sezoni I - 'Në trajtim'
19:45Fantazma e Elenës - Seria 106 - Elizabeth

20:00Monday, April 11, 2011
21:45Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F
22:45Marijuana 5,6 - Sezoni IV - Pas vdekjes se
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Mercy 20 - Sezoni I - Taylor Schilling, Mi
00:45Le Corsaire - Balet - Baleti i Kirovit me
02:30Party of five 9 - Sezoni I - Fitues i Glob
03:30Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F00:00Monday, April 11, 2011
00:00Beatles - Ed Sullivan Show - Më 9 shkurt 1
02:00'Frenoni entuziazmin' - Reality show-sezon
03:15Murdoch mysteries 13 - Sezoni I - Fitues i
04:15Ai dhe Ajo 10 - Sezoni II - Vittoria Bleve
05:15Young blades 9 - Aventurë/Aksion/Komedi
06:15Dyshime 4 - Sezoni I - Sebastiano Somma. R
07:15Roman kriminal 11 - Krim, dramë - F.Montan
08:15The Tudors 10 - Sezoni I - Jonathan Rhys M
09:15Kamera gazmore - Per te qeshur
10:00Party of five 9 - Sezoni I - Fitues i Glob
11:00Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F
12:00Monday, April 11, 2011
12:00Kjo është jeta - Seria 15-sezoni II - Ana
13:00Fantazma e Elenës - Seria 106 - Elizabeth
14:00Në trajtim 11,12 - Sezoni I - 'Në trajtim'
15:00Mercy 20 - Sezoni I - Taylor Schilling, Mi
19:45Fantazma e Elenës - Seria 106 - Elizabeth

20:00Monday, April 11, 2011
21:45Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F
22:45Marijuana 5,6 - Sezoni IV - Pas vdekjes se
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Mercy 20 - Sezoni I - Taylor Schilling, Mi
00:45Le Corsaire - Balet - Baleti i Kirovit me
02:30Party of five 9 - Sezoni I - Fitues i Glob
03:30Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F00:00Monday, April 11, 2011
00:00Beatles - Ed Sullivan Show - Më 9 shkurt 1
02:00'Frenoni entuziazmin' - Reality show-sezon
03:15Murdoch mysteries 13 - Sezoni I - Fitues i
04:15Ai dhe Ajo 10 - Sezoni II - Vittoria Bleve


12:00Monday, April 11, 2011
19:45Fantazma e Elenës - Seria 106 - Elizabeth

20:00Monday, April 11, 2011
21:45Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F
22:45Marijuana 5,6 - Sezoni IV - Pas vdekjes se
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Mercy 20 - Sezoni I - Taylor Schilling, Mi
00:45Le Corsaire - Balet - Baleti i Kirovit me
02:30Party of five 9 - Sezoni I - Fitues i Glob
03:30Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F
00:00Monday, April 11, 2011


12:00Monday, April 11, 2011
19:45Fantazma e Elenës - Seria 106 - Elizabeth

20:00Monday, April 11, 2011
21:45Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F
22:45Marijuana 5,6 - Sezoni IV - Pas vdekjes se
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:00Mercy 20 - Sezoni I - Taylor Schilling, Mi
00:45Le Corsaire - Balet - Baleti i Kirovit me
02:30Party of five 9 - Sezoni I - Fitues i Glob
03:30Arrested Development 13,14 - Sezoni II - F


^ [] Film Hits ^


^ [] Film Komedi ^
00:00Monday, April 11, 2011
01:05Pa shpirt - Drame - Paul Giamatti, David S
02:55Frenklin - Fantazi, thriller - Ryan Philli
04:40Dhimbjet e dashurisë - Komedi - Richard Gr
06:25Virtualitet - Thriller - Mikolaj Coster Wa
08:05Tri gra dhe nje Plan - Komedi - D.Keaton
09:55Grusht global - Aksion, thriller - C.Owen
11:55P.S. Të dua shumë - komedi/Dramatik - Holl
12:00Monday, April 11, 2011
14:00Këndvështrimet e një krimi - Krim, drame
17:30Karnera: Mali që ecën - Biografi - A.Laia
19:40Herri Braun - Thriller - Michael Caine. Vi20:00Monday, April 11, 2011
21:30Alien te paftuar - Komedi - Eric McCormack
23:05Tortë dasmash - Komedi romantike - H.Graha
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:50Pas Cak - Celestine Prophecy - Prapa skena
01:20S'mund të jem gruaja jote - Komedi romanti
02:55Pas Cak - Norbit - Ndiqni prapa skenat e f
03:25Dashuria nuk ka rregulla - Komedi, dramë
00:00Monday, April 11, 2011
01:05Pa shpirt - Drame - Paul Giamatti, David S
02:55Frenklin - Fantazi, thriller - Ryan Philli
04:40Dhimbjet e dashurisë - Komedi - Richard Gr
06:25Virtualitet - Thriller - Mikolaj Coster Wa
08:05Tri gra dhe nje Plan - Komedi - D.Keaton
09:55Grusht global - Aksion, thriller - C.Owen
11:55P.S. Të dua shumë - komedi/Dramatik - Holl
12:00Monday, April 11, 2011
14:00Këndvështrimet e një krimi - Krim, drame
17:30Karnera: Mali që ecën - Biografi - A.Laia
19:40Herri Braun - Thriller - Michael Caine. Vi20:00Monday, April 11, 2011
21:30Alien te paftuar - Komedi - Eric McCormack
23:05Tortë dasmash - Komedi romantike - H.Graha
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:50Pas Cak - Celestine Prophecy - Prapa skena
01:20S'mund të jem gruaja jote - Komedi romanti
02:55Pas Cak - Norbit - Ndiqni prapa skenat e f
03:25Dashuria nuk ka rregulla - Komedi, dramë
00:00Monday, April 11, 2011
01:05Pa shpirt - Drame - Paul Giamatti, David S
02:55Frenklin - Fantazi, thriller - Ryan Philli
04:40Dhimbjet e dashurisë - Komedi - Richard Gr12:00Monday, April 11, 2011
19:40Herri Braun - Thriller - Michael Caine. Vi

20:00Monday, April 11, 2011
21:30Alien te paftuar - Komedi - Eric McCormack
23:05Tortë dasmash - Komedi romantike - H.Graha
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:50Pas Cak - Celestine Prophecy - Prapa skena
01:20S'mund të jem gruaja jote - Komedi romanti
02:55Pas Cak - Norbit - Ndiqni prapa skenat e f
03:25Dashuria nuk ka rregulla - Komedi, dramë
00:00Monday, April 11, 2011


12:00Monday, April 11, 2011
19:40Herri Braun - Thriller - Michael Caine. Vi

20:00Monday, April 11, 2011
21:30Alien te paftuar - Komedi - Eric McCormack
23:05Tortë dasmash - Komedi romantike - H.Graha
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:50Pas Cak - Celestine Prophecy - Prapa skena
01:20S'mund të jem gruaja jote - Komedi romanti
02:55Pas Cak - Norbit - Ndiqni prapa skenat e f
03:25Dashuria nuk ka rregulla - Komedi, dramë


^ [] Film Thriller ^


^ [] Folk + ^
00:00Monday, April 11, 2011
01:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
02:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
03:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
04:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
05:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
06:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
07:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
08:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
09:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
10:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
11:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
12:00Monday, April 11, 2011
12:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
13:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
17:00Programi I Folk + - Programi I Folk +20:00Monday, April 11, 2011
21:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
23:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
00:00Tuesday, April 12, 2011
01:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
02:00Programi I Folk + - Programi I Folk +
03:00Programi I Folk + - Programi I Folk +


^ [] FOX Crime Regional ^
00:00Monday, April 11, 2011
00:35Numrat - Drama
01:20Metlok - Drama
02:10Vrasje, Ajo shkruajti - Drama
02:55Kockat - Drama
03:45Te Humbur - Drama
04:30Blutë e New York-ut - Drama
05:20Crossing Jordan Y1 - Drama
06:05I Djegur - Drama
06:55Divizioni - Drama
07:40Metlok - Drama
08:30Vrasje, Ajo shkruajti - Drama
09:15Crossing Jordan Y1 - Drama
10:00Te Humbur - Drama
10:45Psych Y1 - Drama
11:30I Djegur - Drama
12:00Monday, April 11, 2011
12:15Kockat - Drama
13:00Ligj dhe Rregull - Drama
13:45Crossing Jordan Y1 - Drama
14:30Krejtësisht e dukshme - Drama
15:20Alias - Drama
16:10Keshtjella - Drama
16:55Ligj dhe Rregull - Drama
17:00Ligj dhe Rregull - Drama
19:05Mendje Kriminale - Drama

20:00Monday, April 11, 2011
23:50Divizioni - Drama
00:00Tuesday, April 12, 2011
00:35Numrat - Drama
01:20Metlok - Drama
02:10Vrasje, Ajo shkruajti - Drama
02:55Kockat - Drama
03:45Te Humbur - Drama